Tuesday, January 14, 2014

OOHHH.. IRIS....

   


Hey.. hey.. IRIS??  apa tu.. Actually iris tu adalah HOME FRAGRANCE REED DIFFUSER dari 
. hehehe  nama cam gempak je kan...Last two weeks ak baru beli mendalah ni..  ( Gambar seperti dibawah ).

Nak dijadikan cerita, macam mana aku beli mendalah ni bila ada satu ketika tu aku pegi umah client aku. Pi masuk tandas sekali aku bau macam best je,, ahahahaha..  bukan busuk,., pelikkan.. ni wangi yang amat.. haishhh...  Then, balik je umah aku siap google nama mendalah ni.. Crabtree ni femes amos jugak la ye.. aku pun xtau..  hahahaha.. Rege dia tak payah nak cakap laa.. skali beli...  Ya Ampun. mahainye.. 
tak pelahh suka punya pasal.. bayar pun pejam mata je.. hehehe..  So hari ni aku baru bukak letak kat dalam bilik aku..  taraaaaaa..... http://eemoticons.net

Ada Gangguan plak kat belakang tu.. kui..kui..kuii.


 Benda alah ni tahan dalam 6 - 9 bulan.. promoter tu kata la kan.. ahaha..  tapi syaratnye jangan letak bawah aircond.. cepat la habis.. kalau nak balik kampung ke, tinggal rumah lama ke, tutup la balik. dan btg buluh tu simpan la ke tempat yg sesuai.. ye dop.. http://eemoticons.net


Wednesday, January 8, 2014

HAPPY NEW YEAR 2014

Tak terlambat lagikan koi nak mengucapkan Happy New Year kepada aokme kat luar sana. hahaha..
tahun baru asik azam baru je kan.. koi pun macam tu.. hahaha. xpenah takda azam baru..
tahun ni koi nak cuba la xde azam baru.. baru tak sakit kepala nak mikio.. ye dop.. aha..
Apa2 pun azam aokme tahun ni, semoga mencapai dengan jayanya. Doa untuk koi sekali la tu. ahaaa..  Amin..   http://eemoticons.net

Ya Ampun... Ya Ampun..

Mak aihh.. lame benar patik tak mengUPDATE blog cikyayapunyacerita ni. Dah bersarang. Segala Alien semua ada.. hahahaha.. 3 hari 2 malam pun tak habis nak bersihkan.. ekekekee. http://eemoticons.net

Koi bukan bukan sibuk mana pun. ahahahaha..  ( Padahal koi tak teringat langsung nak mengapedate blog ni.. ) http://eemoticons.net

Oklah.. Sepanjang tahun 2013 yang lepas, saja nak share gambar-gambar yang takdelah ngetop sangat. Biasa-biasa aja..  Sooooo.. Enjoyyy.....

Ikut korang la nak tgk mcam mana. hahaha..
tak hingat dah macam mana nak rotate.  

Kasi pening.. hahaha. Gojes kan pempuan sebelah ak ni.. haha. sebab tu aku nak bergambar dengan dia.


Kanak - kanak riang part 1

Kanak - kanak riang part 2.. 


Muka bangga.. kali pertama jejak kaki ke Australia. hahaha


Tak dapat jumpa tuannya, dapat sentuh bekas tangannya pun jadila.. keh. keh..
Sape tak kenal kan perenang Australia. #IANTHORPE #MICHAELKLIM
*Psssttt... tgh ak nak snap pic, dan2 ada org kentut.. ahahahah

Miss Malaysia...  ( Verangann sangatt )

Tanah tumpahnya darahku,, MALAYSIA

Gambar - gambar kat atas ni masa bulan Januari tahun 2013. Sempena ' Australian Youth Olympic Festival
 (AYOF) Kebetulan my turn pergi oversea. So untuk tahun ni kita tungguuuu.. sapa yang kenaa....  hahahaha  http://eemoticons.net 

Wednesday, April 6, 2011

“GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN”

Assalamualaikum
Thanks to Wahida sudi tag cikyaya dalam contest ni.. http://eemoticons.net
Terharu sangat2 pun ada. Per pun thanks again.. Contest ni telah dianjurkan oleh


purse polo

Ni lah hadiahnya .yang ori gitu.. bukan yang cikai2.
Kalau la aku dapat.. (bajet je.. haha)

giveaway by darkbatman

Kat sini saya nak tag kawan2 saya yang sangat comel


Kalau nak join leh klik kat sini Darkbatman

http://eemoticons.net

Sunday, April 3, 2011

hADAPI dengan SenyumAn

Lagu ni aku selalu dengar time aku betul-betul tensen, ada masalah, jiwa kacau ke, aku akan pasang banyak kali.. Bila dengar lagu ni, aku rasa enjoy la sikit.. Jom kite dgr.. :


video


iklam semata-mata. sangat suka kata2 dibawah.

Life's Too Short Graphic

Sangat susah...

Benci.. Bukan perkara yang mudah untukku membenci seseorang yang telah menyakiti hati ku, mengutuk aku, membuat2 cerita pasal ku. Ntah kenapa sampai sekarang aku betul2 xboleh nak melupakan sumone yang telah menyakiti hati ku seketika dulu..

Walaupun kami pernah bergurau senda, lepak bersama, tapi dalam diam, telah meyakiti hatiku, mengambil kesempatan ke atas ku. Hmmm.. mentang lah aku baik kan.. ( angkat bakul jap) hahaha....
Dunia ni ibarat roda. Kadang-kadang diatas, kadang kita dibawah. emm.. Walaupun aku masih ingat lagi kenagan-kenangan manis, kenangan pahit yang telah banyak kau lakukan, aku tetap takkan penah nak lupakan kau. Kau tetap kawan aku sampai bila2. Walaupum pada ketika ini, kau dah melupakan aku. huh.... http://eemoticons.net

Thursday, March 17, 2011

Lepaking dengan saeng-saeng

Yuhuuu... sudah lama xlepaking bersama2 my degree partner. Time study dulu, xlekat bilik. haha. pantang hari cuti je, jalan sane sini. So malam tadi, ak, yana, mai n seri lepaking bersama di area Shah alam...

GGGGrrrrrrrrrRRr... Ape tu.. Perut ku berbunyi la.. sebab kelaparan yang amat.. hahadoi. Sampai je Shah alam, kiter org ( ak, mai n seri) amik Yana kat umah die seksyen 7. Mai seri n aku duk puchong. so, dekat je la. Then, yana suggest kan kt kiter org makan dekat kedai Zainal Abidin. Fuyooo... aku mang dah lame nak pegi. tapi xberkesempatan...


Ni lah nama Restorant tu

So, sampainya kat situ, Cepat2 la order. sebab sangat lapar la. haha.. Kami order :

Spaghetti Seafood Olio

NAsi Goreng Menangis


Mee Goreng Lagenda


Rojak Buah



Char Kuew Tiaw LAgenda

MAng makanan nye sangat sedap oke! Harga mang berpatutan la.. Harus pergi lagi lepas ni. http://www.emocutez.com
Before tu, my frens tanya, mane zainal abidin??? Zasss!! Zainal abidin lalu.. my frens lagi sorang pun cakap haa.. tu diaa.. ak pun cakap la, wei... slow la sket cakap tu. kang die dgr. hahaha.. Actually, Mai n Seri ingat Zainal Abidin yang Penyanyi tu.. Tapi Bekas PEmain Bola Sepak Kebangsaan laa... Taraaaa...

Seri tiada dlm gambar sebab dia snap pic.
Credit to seri.


Mai n aku ( *_~)


Makanan aku paling lambat sampai, paling cepat abis aku makan. hhahaha http://www.emocutez.com


Then, Dah kenyang makan ( walaupun xkenyang lagi) kiterorg pergi la test suara.. Fuhh. dh lame xtest suara ni. Kiter org pergi kat ole-ole 18. Vip room lagi.. ohh gitu.. Tapi amik sejam je.. xlarat la nak melalak.. hahahahttp://www.emocutez.com

Poyo je kan. haha. PAdahal xnyanyi pung.. Aksi je lebih.. ekeke



Teeetttt.. Abis masa sudah.. MAse untuk balik. Enjoy macam tiada hari esok.. hahah
Dah la esok keje. aisehh.. Sebelum pulang.. Kami snac pic again.. :)



1.2.3 Taraaaa... http://www.emocutez.com


My roomate mase study dlu..



http://www.emocutez.com