Wednesday, April 6, 2011

“GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN”

Assalamualaikum
Thanks to Wahida sudi tag cikyaya dalam contest ni.. http://eemoticons.net
Terharu sangat2 pun ada. Per pun thanks again.. Contest ni telah dianjurkan oleh


purse polo

Ni lah hadiahnya .yang ori gitu.. bukan yang cikai2.
Kalau la aku dapat.. (bajet je.. haha)

giveaway by darkbatman

Kat sini saya nak tag kawan2 saya yang sangat comel


Kalau nak join leh klik kat sini Darkbatman

http://eemoticons.net

Sunday, April 3, 2011

hADAPI dengan SenyumAn

Lagu ni aku selalu dengar time aku betul-betul tensen, ada masalah, jiwa kacau ke, aku akan pasang banyak kali.. Bila dengar lagu ni, aku rasa enjoy la sikit.. Jom kite dgr.. :


video


iklam semata-mata. sangat suka kata2 dibawah.

Life's Too Short Graphic

Sangat susah...

Benci.. Bukan perkara yang mudah untukku membenci seseorang yang telah menyakiti hati ku, mengutuk aku, membuat2 cerita pasal ku. Ntah kenapa sampai sekarang aku betul2 xboleh nak melupakan sumone yang telah menyakiti hati ku seketika dulu..

Walaupun kami pernah bergurau senda, lepak bersama, tapi dalam diam, telah meyakiti hatiku, mengambil kesempatan ke atas ku. Hmmm.. mentang lah aku baik kan.. ( angkat bakul jap) hahaha....
Dunia ni ibarat roda. Kadang-kadang diatas, kadang kita dibawah. emm.. Walaupun aku masih ingat lagi kenagan-kenangan manis, kenangan pahit yang telah banyak kau lakukan, aku tetap takkan penah nak lupakan kau. Kau tetap kawan aku sampai bila2. Walaupum pada ketika ini, kau dah melupakan aku. huh.... http://eemoticons.net